MICRONEEDLING

 

WAT IS MICRO NEEDLING?

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-age behandeling. Na een zeer intensieve voorbereiding van de huid wordt er met een naaldmodus gewerkt. De fijne steriele naaldjes perforeren doelgericht en gelijkmatig de opperste huidlaag.

HOE REAGEERT DE HUID NA EEN MICRO NEEDLING BEHANDELING?

Je denkt waarschijnlijk dat die behandeling pijnlijk is? Wel ik dacht dit ook en was er zelfs een beetje bang voor! Het valt écht wel mee hoor. We passen constant de werking van de naaldjes aan aan de wensen van de klant. Ik startte zelf ook met de kuur Micro Needling en het geeft zo’n mooi resultaat.

Je voelt de werkstoffen in de huid dringen. De dag nadien is je huid een beetje rood en gloeierig (zoals je in de zon geweest bent). Je brengt de dag nadien zoveel zoveel creme aan als je nodig acht! Die geeft een verkoelende werking en geeft comfort aan de huid. Na 2 dagen is de rode huid veel verminderd, in uitzonderlijke gevallen kan er eens een korstje ontstaan, deze mag in geen geval afgekrabd worden.

VOOR WIE IS DE MICRO NEEDLING BEHANDELING AANGERADEN?

Eigenlijk kunnen zowel mannen als vrouwen behandeld worden of iedereen vanaf 30jaar die graag anti-age wil werken. Micro Needling geeft zeer mooie resultaten bij:

-een huid die beschadigd is door UV licht

-rimpels, verlies aan elasticiteit en stevigheid (door de leeftijd)

-een mat, vaal en onregelmatig huidbeeld (rokers, na ziekte,…)

-littekens en open poriën

 

WAAR MOET JE OP LETTEN NA DE MICRO NEEDLING BEHANDELING?

De huid heeft 2 a 3 dagen nodig om te regenereren. Je verkrijgt het beste resultaat als je enkele prikkels vermijdt, zoals:

-een verblijf in de zon of zonnebank

-sterk transpireren (sauna)

-een bezoek aan het zwembad

-ontharen

-bruinen zonder zon

Een Microneedling behandeling kost bij ons €199,00  per sessie