Speciaal serum

Precio: 39,50 EUR
DIt unieke, natuurlijke serum is vocht inbrengend en heeft diep werkende anti verouderingseigenschappen. Door de antioxidanten in de liposomen is de diepe huid beschermd tegen schadelijke invloeden en huidveroudering word vertraagd. Te gebruiken: Gevoelige en droge huid. Ruwe en schrale huid word zacht en glad . voedt de huid. Vocht inbrengend. Gebruik: Dagelijks dun op een schone huid aanbrengen. Even laten inwerken waarna de dagcreme op gebracht kan worden.

Liftend masker

Precio: 34,00 EUR
Het facelifting masker is speciaal ontwikkeld voor de rijpeer wordende huid. Deze creme geeft de huid een boost eaan voedingstoffen mede door voedende kruiden en olien. Wekelijks een facelifting masker houdt de huid krachtig en soepel. Te gebruiken: Geboelioge en droge huid. Ruwe en schrale huid.voedt de huid. houdt de huid elastisch.

Reiniging gel

Precio: 32,00 EUR
Deze gezichtswasgel is een volledig natuurlijke gezichtsreiniging voor ieder huidtype. Zuivert en reinigt de huid op een zachte , milde wijze. Gebruik: ochtend en in de avond een kleine hoeveelheid op vochtige handen tot schuim brengen en over het gezicht verspreiden. Goed afspoelen met water. Schudden voor gebruik.

Speciale huid olie

Precio: 32,00 EUR
Deze natuurijke olie geeft de huid een gezonde boost. Ideaal te gebruiken bij droge, ruwe en schrale huid. Zeer geschikt bij de verzorging van rimpels, zwangerschapsstriemen en litteken herstel. Gebruik: Naar eigen behoefte op de huid aanbrengen en inmasseren. Een beetje olie kan ook aan het badwater worden toegevoegd, en kan tevens toegepast worden als massageolie

Aloe vera gel

Precio: 32,00 EUR
Deze hoogwaardige Aloe ver gel heeft een verzachtende en koelende werking op de huid. De overgevoelige huid word gehydrateerd en terug in balans gebracht. Uitermate geschikt bij zon verbrande huid.Trekt makkelijk in de huid. Belangrijkste ingredienten: ALoe ver, kamille extract,jojoba olie, Macadamia olie, Calendula extract, Menthol, Caroteen, All BIO